Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Správné skladování alkohol testeru

Alkohol tester Vám může vydržet dlouhá léta - samozřejmě pod podmínkou, že ho skladujete správně. Přinášíme shrnutí zásad správného uskladnění, které platí pro každý alkohol tester a mohou pomoci k výraznému prodloužení životnosti.

1. Alkohol tester skladujte v místnosti s pokojovou teplotou - Alkohol tester nikdy neskladujte v autě - v létě vysoké horka, v zimě mráz - to může zničit Váš senzor. Každý alkohol tester má určenou teplotu skladování - a vždy jsou to plusové hodnoty. Výkyvy směrem nahoru i dolů ohrožují funkčnost Vašeho detektoru na alkohol i správnost výsledků měření. Sklady bez topení také nejsou vhodné. Nejbezpečnější je alkohol tester skladovat v kanceláří / v bytě, kde je stabilní teplota v každém ročním období.

2. Alkohol tester neskladujte ve vlhkém ani prašném prostředí - Vlhkost a prach jednoduše pronikne do elektroniky testeru na alkohol i na senzor a může se stát, že po delším skladování v takových prostorech už tester ani nenastartujete. Zapomeňte proto raději na výrobní haly, stavby, či venkovní prostory.

3. Alkohol tester skladujte vždy bez baterií - Tyto si vložte pouze v případě měření. Jednak se Vaše baterie, vložené do testeru na alkohol, který právě nepoužíváte, mohou vybít a také je zde riziko vytečení baterií (častokrát nám klienti přinesou takto poškozený tester na opravu), a pak už je alkohol tester vhodný akorát do odpadkového koše.

Při dodržení těchto zásad váš tester na alkohol bude sloužit dobře a spolehlivě. I takové nenáročné a jednoduché skladování šetří peníze ve Vaší peněžence.