Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Proč nakupovat u nás?

Alkohol testery jsou elektronické přístroje, které jsou vybaveny více funkcemi, softwarem a specifickými doplňky. Orientace v nabídce nemusí být pro našeho zákazníka jednoduchá. Díky dlouholeté praxi s tímto druhem zboží se opravdu vyznáme a umíme zodpovědět každou otázku a tím pádem okamžite pomoct.

Rádi vám pomůžeme s výběrem a zodpovíme veškeré dotazy. Stačí pouze zavolat na naše telefonní číslo (+420 210 012 345) od pondělí do pátku v čase od 08:00 do 16:00, nebo nám můžete poslat e-mail (objednávky@tester.cz).

Předtím, než jakýkoli přístroj zasíláme, je u nás zkontrolován, zkalibrován a je otestována jeho funkčnost. Děláme tak vše pro to, aby byl ihned po jeho vybalení připraven k použití a měl všechny vlastnosti, které Vám na naší stránce prezentujeme. Spolehněte se na odborníky a dostanete přesně to, co hledáte i potřebujete.            

Koupí produktu z našeho sortimentu však naše péče o zákazníka nekončí.Zda jde o velkou firmu nebo jednotlivce, vždy se snažíme společně najít to nejlepší řešení, které vyhovuje specifickým požadavkům a potřebám. Zajišťujeme profesionální servis a kalibraci námi dodaných přístrojů, abyste se na ně mohli dlouhodobě spolehnout. Proto Vám garantujeme, že budete s našimi službami spokojeni.

Naše práce je pro nás závazek a proto přistupujeme k Vašim požadavkům zodpovědně.

Na základě Vašich ohlasů po nákupu a případně dlouhodobě během dalšího kontaktu například při potřebě kalibrace se snažíme naše služby neustále vylepšovat tak, abyste byli s námi spokojeni.

 

Děkujeme za projevenou důvěru.