Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Recenze Alcovisor MarkX

Alcovisor MarkX je robustní alkohol tester se špičkovým elektrochemickým senzorem. Tento detektor alkoholu je připraven pro měření v podstatě okamžitě. Je proto vhodný na následné měření více zaměstnanců. Přesností nezaostává za policejními alkohol testery. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení - modré a červené. Umožňuje aktivní i pasivní měření. Každého zaměstnavatele potěší paměť až na 2000 měření. Výrobce doporučuje pro tento alkohol tester zhruba 150 měření do týdne.

alcovisor-markx-full-kit-gallery

Alcovisor MarkX je vhodný pro středně velké až velké firmy. Jak dopadl alkohol tester Alcovisor MarkX v našem testování? Posuďte sami.

Hladina alkoholu v promile

Naměřená hodnota v promile

0,00 ‰

0,000‰

0,1 ‰

0,098 ‰

0,2 ‰

0,201 ‰

0,5 ‰

0,498 ‰

1,0 ‰

1,023 ‰

 

Je zřejmé, že tento alkohol tester opravdu měří s maximální přesností a odchylka je skutečně minimální - tak při vyšších, jakož i nižších hladinách alkoholu v dechu.

 

Jaké další výhody má tento detektor alkoholu?

  • odolnost
  • možnost použití alkohol testeru v rozmezí teplot od -10 do +50 stupňů celsia
  • velký, barevný displej - jednoduché ovládání
  • pevný plastový kufřík
  • reálný datum a čas
  • rozsah až do 6 promile

Základní balení obsahuje kromě alkohol testeru 5ks originálních náustků pro aktivní měření, 1 ks náustku pro pasivní měření, látkový obal, odolný plastový kufřík a čtyři AA baterie.

Poskytujeme možnost zakoupení i verze Alcovisor MarkX Full kit s vybavením pro tisk a evidenci dat. Tato verze obsahuje navíc přenosnou tiskárnu s dobíjecí baterií a adaptér pro nabíjení baterie do tiskárny.

Aby byla zajištěna přesnost a spolehlivost měření, je třeba alkohol tester kalibrovat každých 6 měsíců.

Pokud chcete pro Vaši společnost špičkový alkohol tester s přesnými výsledky, ale za rozumnou cenu, Alcovisor MarkX je pro Vás ta správná volba.

Objednejte si pohodlně a rychle tento alkohol tester v našem e-shopu www.tester.cz. Přidejte se i vy k našim spokojeným zákazníkům!