Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Představujeme: Dräger Alcotest 6000

Dovolte, abychom vám představili novinku Dräger Alcotest 6000, která nahrazuje ověřený alkohol tester Alcotest 5820. Nový model je nabízen ve dvou provedeních - s Bluetooth modulem i bez něj. Bluetooth modul slouží k připojení zařízení k nové Dräger Bluetooth tiskárně. Pokud chcete vědět, jaké další vylepšení v sobě skrývá tato novinka, čtěte dále.

Podobně jako jeho předchůdce, i Dräger Alcotest 6000 se řadí do kategorie firemních testerů. Doporučený počet měření v průběhu týdne je až 300. Zajímavá je i paměť měření. Zatímco u zařízení Alcotest 5820 sloužila paměť pouze pro 100 posledních měření, Alcotest 6000 se může pyšnit pamětí až pro 500 provedených testů. S velkokapacitní baterií typu CR123A dokážete provést cca 1500 měření.

Jak jsme již zmínili, největší devizou zařízení je právě Bluetooth modul. Díky němu jej víte spárovat s novou tiskárnou Dräger Mobile Printer BT a vytisknout výsledky z měření. Momentálně je tato tiskárna využitelná pouze pro tento konkrétní typ alkohol testeru. V budoucnu by měla přes Bluetooth rozhraní fungovat i s dalšími výrobky od společnosti Dräger.

Designově se zařízení od svého předchůdce příliš neliší. Na přední části se nachází delší ochranná fólie, což opticky zařízení mírně zvětšuje, i když rozměry zůstávají stejné. Jako příslušenství je k přístroji dodávána i pevná šňůrka na ruku a trojice náustků.

Náustky fungují na principu Slide'n'click. To znamená, že náustek se velmi jednoduše nasazuje a díky jednoduchému tvaru to dokážete i ve tmě. Speciální distanční vložka na náustku nedovoluje dotyk rtů testované osoby s tělem zařízení.

a6000 (4)

Dräger Alcotest 6000 v sobě zachovává všechny výborné vlastnosti spolehlivého alkohol testeru Dräger Alcotest 5820. K přesnosti, rozsahu měření a intuitivnímu ovládání přidává rozsáhlou paměť pro výsledky z měření a Bluetooth modul.

Tuto novinku najdete také v naší nabídce a pokud vás zaujala, můžete se podívat i na detailnější technické specifikace v popisu produktu.