Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Představujeme: Dräger Alcotest 4000

Rádi bychom vám představili nový osobní alkohol tester Alcotest 4000 od společnosti Dräger. Alcotest 4000 nahrazuje jeden z nejspolehlivějších osobních alkohol testerů - Alcotest 3820. Může se pyšnit všemi jeho pozitivními vlastnostmi a samozřejmě přináší i několik novinek, které ulahodí nejen oku, ale jsou také přínosem při používání.

Vizuálně se produkt na první pohled až tak výrazně nezměnil, ale při bližším pohledu je vidět mnohem modernější design. Může za to delší přední ochranná fólie, která opticky prodlužuje zařízení, i když jsou jeho rozměry totožné s předchozí verzí. Zelené podsvícení jediného tlačítka nahrazuje pro změnu modré podsvícení.

Z uživatelského hlediska přináší Alcotest 4000 dvě zásadní změny! Paměť pro počet provedených testů je mnohonásobně větší. Zatímco při Alcotest 3820 mluvíme pouze o 10 testech, při Alcotest 4000 je k dispozici paměť až pro 400 provedených testů. Servisní zásah kvůli výměně velkokapacitní baterie již není potřebný. Baterie je u tohoto modelu vyměnitelná uživatelem.

Ostatní kvality tohoto alkohol testeru dělají značce Dräger čest. I když jde o přístroj z kategorie osobních, jeho vnitřek skrývá profesionální elektrochemický senzor, který je v některých zemích využíván policejními hlídkami. Doporučený týdenní počet měření je 100, což je pro alkohol tester této kategorie velmi pěkné číslo.

a4000 (6)

Alcotest 4000 je kvalitní zařízení, které pouze vylepšuje už výborný alkohol tester - Alcotest 3820. Technické parametry jako přesnost, rozsah měření i doporučený počet měření za týden si uchovávají svou již tak vysoko nastavenou laťku. Pokud k tomu připočteme i nová vylepšení, je Dräger Alcotest 4000 jasnou volbou.

Dräger Alcotest 4000 najdete také v naší nabídce. Pokud vás toto zařízení zaujalo, tak si můžete prohlédnout detailněji technické specifikace v popisu produktu.