Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Na co slouží průvodní list a proč ho potřebujeme

Alkohol tester není úplně obyčejná elektronika. Srdcem celého zařízení je senzor - nejcitlivější část celého testeru. Senzor ovlivňuje mnoho vjemů, mezi které patří například nesprávně uskladnění, nesprávné používání, či dokonce i delší nepoužívání. I díky těmto příčinám se může senzor rozladit. Při takovém rozladění je přesnost celého zařízení sporná. Původní přesnost a spolehlivost umí navrátit kalibrace. Proces kalibrace je proto velmi důležitou součástí péče o alkohol tester.

Kalibrace provádíme v naší specializované laboratoři. Alkohol tester nám víte doručit poštou, případně kurýrem, na naši adresu. V obou případech potřebujeme mít řádně vyplněný průvodní list, který najdete zde.

Jak správně vyplnit průvodní list? Opravdu jednoduše. Průvodní list by měla vyplnit jak fyzická osoba tak i právnická osoba (firma). Úvodní část "Kalibrace alkohol testeru" slouží na základní informace o alkohol testeři a o kontaktní osobě.

Výrobce a typ je položka pro alkohol tester. Správně zadané sériové číslo, nám ušetří velmi mnoho času, neboť nemusíme při každém zařízení zjišťovat sériové číslo. Nejen Váš tester, ale i testery našich ostatních zákazníků, se umí od nás vrátit mnohem rychleji.

Kontaktní údaje jako jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail a datum jsou údaje osoby, kterou budeme v případě možné komplikace kontaktovat. Při právnické osobě je to člověk, který k nám poslal tester a v případě další komunikace nám bude umět zodpovědět otázky. Alkohol testery posíláme zpět kurýrem, přičemž jedna z podmínek kurýrních společností je povinné uvedení telefonního čísla a / nebo e-mailu. Bez těchto důležitých údajů nejsme schopni poslat alkohol tester zpět.

Adresu doručení je důležité také vyplnit. Kontaktní osoba se může lišit od osoby, které bude alkohol tester doručen. Pokud je při doručovacích údajích shoda s kontaktní osobou, prosíme také vyplnit tento údaj. V případě fyzické osoby může být uveden název firmy / pobočky. Adresa a PSČ je v podstatě základní údaj potřebný pro zaslání testeru zpět k majiteli.

Část "Fakturační údaje" slouží pouze pro právnické osoby (firmy). V ní potřebujeme kompletní údaje o firmě, kvůli bezproblémovému a bezchybnému vyfakturování služby / produktu.

Část "Platba a doručení" je informace pro nás, jak se bude hradit za danou službu / produkt.

Poslední řádek vyplňujte pouze tehdy, pokud máte zájem o nové náustky. První vyplněné číslo slouží na počet balíků (ne kusů) náhradních / originálních náustků. Částku balíku vyplňujete z toho důvodu, abychom věděli o jaké náustky máte přesně zájem. Částka 156 Kč platí ve většině případů pro náhradní náustky, které jsou baleny hromadně (50ks); částka 204 Kč platí pro náhradní náustky, které jsou baleny samostatně (50ks). Pro originální náustky jsou částky různé. Ceník těchto produktů naleznete ZDE. Předpokládáme, že vyplněním tohoto řádku máte zájem o náustky, které jsou určeny pro alkohol tester, který jste nám poslali. Pokud náhodou ne, dopište nám k jakému testeru by náustky měly být.A to je všechno. Díky kompletnímu vyplnění průvodního listu se k vám alkohol tester vrátí určitě rychleji, než kdybyste ho nevyplnili.

 

Pruvodni_list_Zlín_vzor