Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Příznaky užívání marihuany

Z roku na rok jsou u nás testy na drogy stále žádanějším zbožím. Bohužel. Pro nejisté rodiče je to jediný způsob, jak se ujistit, že jejich dítě je v pořádku. Přinášíme krátký článek pro Vás, rodiče, jak rozpoznat u dítěte příznaky užívání marihuany.

Marihuanu je možné do těla přijmout kouřením (vodní dýmka, joint) nebo v potravinách (koláčky, čokoláda). Vliv marihuany způsobuje euforii, štěstí, bezdůvodný smích.

Požití marihuany můžete rozpoznat podle zarudlých očí, rozšířených zornic, či zrychleného pulsu. Doprovází ji sucho v ústech, velký hlad, bolesti hlavy, zmatenost. Pravidelné užívání marihuany způsobuje kašel, bolesti v hrudi, chronické záněty spojivek, zhoršení orientace, pach potu po trávě, apatii, ztrátu zájmů, zhoršenou koncentraci a tím i školní prospěch, podrážděnost, náladovost, impulzivnost.

Při občasném užívání lze marihuanu v moči odhalit až do 10 dní, při pravidelném užívání je detekční doba až 30 a více dní.

Dospívající děti chtějí zkoušet nové věci. Avšak jako u každé droze, i z marihuany se dá vypěstovat závislost. Pokud máte podezření, otestujte Vaše dítě. V naší nabídce najdete jednorázový močový test na marihuanu, ale i močové testy na různé jiné typy drog. V našem sortimentu máme i testy na drogy ze vzorku slin, potu, či vlasů.

Nezapomínejte však, že odhalení problému je pouze prvním krokem k jeho řešení a neváhejte se obrátit na odborníky.