Makáme naplno! Objednávky expedujeme do 24 hodin!

Lifeloc Sentinel - automatický systém pro zabránění vstupu pod vlivem alkoholu v naší nabídce!

Jste velká firma? Pracují Vaši zaměstnanci na změny? Je pro Vás bezpečnost na pracovišti prioritou? Potřebujete denně provést stovky měření na alkohol?

Máme pro Vás dokonalé řešení!

Je jím Lifeloc Sentinel - plně automatický systém testování hladiny alkoholu v dechu. Jde o snadný způsob kontroly všech zaměstnanců a návštěvníků, kteří vstupují do podniku a zabránění vstupu osobám pod vlivem alkoholu.

sentinel

Lifeloc Sentinel může být samostatně stojící, ale také spojen s hodinami nebo turnikety. Je průlomem v oblasti profesionálních alkohol testerů pro velké firmy. Zvládne stovky měření za hodinu, a tedy žádným způsobem nezpomaluje vstup do budovy. Negativní výsledky vyhodnotí okamžitě, v případě pozitivního měření přesnou hodnotu zpracuje do 10 sekund.

Jaké jsou největší výhody automatického systému k zabránění vstupu pod vlivem alkoholu Lifeloc Sentinel?

  • není nutná obsluha ani dohlížející zaměstnanec
  • použití systému je intuitivní a měřeno osoby nepotřebují žádnou instruktáž
  • bezkontaktnosť - bez použití náustku, krátká vzorek dechu umožňuje měření i zaměstnancům s chorobami dýchacích cest, např. astmatikům
  • vysoká rychlosti
  • anodizovaný hliníkový vnější obal chrání alkohol tester před vnějšími vlivy jako prach, vibrace a nečistoty, které se vyskytují ve výrobních provozech
  • zajištění kalibračního servisu přímo na Vašem pracovišti.

Zvyšte tímto převratným automatickým systémem bezpečnost ve Vaší firmě na maximum!